Tronditëse; Antonela shpërthen në lot, historia e rëndë e jetës së saj ​- Përputhen, 22 Shkurt 2021

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Veröffentlicht auf 22.02.2021

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Autore: Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#Perputhen#TopChannel

Laufzeit 00:54:35

televizioni top channel, top channel, bora zemani, olsamuhameti, perputhen, perputhen 2020, perputhen top channel, top channel perputhen live, top channel perputhen sot, e perputhen, vajzat e perputhen, gocat e perputhen, perputhe, Tronditëse, Antonela shpërthen në lot, historia e rënde e jetës së saj,

BEMERKUNGEN: 3,093
Empfohlene Videos
Für Werbetreibende
Platz für Ihre Werbung.
Kardeşlerim 2. Bölüm
Kardeşlerim 2. Bölüm
KARDEŞLERİM
1,124,408
Gjurmë Shqiptare - Udhëtim mes alpeve
Gjurmë Shqiptare - Udhëtim mes alpeve
Top Channel Albania
62,880
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. Bölüm
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. Bölüm
Kuzey Yıldızı İlk Aşk
601,853
Masumlar Apartmanı 23. Bölüm
Masumlar Apartmanı 23. Bölüm
Masumlar Apartmanı
4,411,445