Emocionuese, me një vals e llokume Tea dhe Andi çifti i parë që përputhen – Përputhen Prime

Top Channel Albania
Top Channel Albania
Veröffentlicht auf 24.01.2021

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të dielën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës , takimet, xhelozite, diskutimet, te ftuar, etj...Çdo të diel, nga data 3 janar, në ekranin e Top Channel.

Autore:Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#PerputhenPrime#TopChannel

Laufzeit 01:42:16

perputhen, olsamuhameti, borazemani, arjankonomi, topchannelalbania, takime, xhelozi, teftuar, diskutime, romance, prime, puthje, perqafime, debate, topchannel, Emocionuese, me një vals e llokume Tea dhe Andi çifti i parë që përputhen – Përputhen Prime,

BEMERKUNGEN: 5,320
Empfohlene Videos
Für Werbetreibende
Platz für Ihre Werbung.
Sefirin Kızı 41. Bölüm
Sefirin Kızı 41. Bölüm
Sefirin Kızı
1,321,019
Masumiyet 1. Bölüm
Masumiyet 1. Bölüm
Masumiyet
1,592,117
Alle Auftritte der 13. Sendung vom 20.02.2021 | DSDS 2021
Alle Auftritte der 13. Sendung vom 20.02.2021 | DSDS 2021
Deutschland sucht den Superstar
269,595
Seni Çok Bekledim 4. Bölüm
Seni Çok Bekledim 4. Bölüm
Seni Çok Bekledim
1,471,161
Reich Schwanger vs. Arm Schwanger
Reich Schwanger vs. Arm Schwanger
WooHoo WHOA DE
127,463